Vernieuwde websites: Koffersenkisten.nl en CaseCreator.com

Al een aantal jaren biedt Faes het assortiment koffers waarvoor geen maatwerk nodig via een webshop aan. Ook bieden wij via www.casecreator.com de mogelijkheid om zelf een interieur te ontwerpen. Wij zijn trots te kunnen melden dat de wij beide websites compleet hebben vernieuwd. Het bestellen van koffers van o.a. het merk SKB is nu nog gemakkelijker geworden en een interieur ontwerpen via CaseCreator.com is in een handomdraai gebeurd.

Op de website van Koffersenkisten vindt u aluminium en kunststof koffers voor iedere toepassing. U kunt verschillende merken vinden, zoals SKB, Defender, Shell case en Maxado. De website is overzichtelijker ingedeeld naar toepassing en is voorzien van een handige zoek-/menubalk waardoor het nog makkelijker is om de juiste koffer voor u te vinden.

Voor een specifiek interieur naar eigen wens kunt u terecht bij CaseCreator. Op www.casecreator.com kunt u het interieur van uw koffers in enkele minuten zelf ontwerpen met een handige designtool.

Benieuwd naar de nieuwe websites? Neem dan gerust een kijkje op Koffersenkisten en CaseCreator!


Koffersenkisten

Koffersenkisten


CaseCreator

CaseCreator

Keep up to date with our developments

Subscribe to our newsletter for updates or check out our social media channels.

    How can we help you?

    Whatever your packaging challenge is, The Packaging People of Faes are here to help. Do you have a question or comment about packaging, our services or packaging management? Fill out the contact form and one of our packaging experts will get back to you quickly!

      Mandy van Alebeek
      Relations manager