Faes Cases komt tot de 2e ronde van DISCA '19

Door klanten genomineerd voor prestigieuze award!

We zijn enorm trots dat we genomineerd zijn voor van de DISCA Award voor Best Knowledge Supplier. Al sinds 2002 worden deze awards – DISCA staat voor Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards – uitgereikt aan toeleveranciers die uitblinken in het toevoegen van waarde aan het eindproduct van de klant.

Koploper in hightech

Faes wil zichzelf continu opnieuw uitvinden om voorop te kunnen blijven lopen in het snel veranderende logistieke en technologische landschap. “We zijn momenteel bezig met de bouw van een nieuwe cleanroom”, legt Corné verder uit. “Steeds meer klanten willen cleanroom-schone producten geleverd krijgen. Ook worden de eisen voor cleanability steeds strenger. In 2012 bouwden we onze cleanroom, maar destijds was de vraag nog niet zo groot als het nu is. Hierdoor hebben we nu ruimtegebrek en hebben we behoefte aan een nieuwe cleanroom met modernere middelen.”

Faes blijft investeren in nieuwe machines, automatisering, en milieu. Denk bijvoorbeeld aan automatisering (zoals online proofing) en verder ontwikkelde afvalrecycling. “We werken met andere bedrijven samen in de Brainport Industry Campus (BIC), wat ook wel de fabriek van de toekomst genoemd wordt. Het idee is dat je binnen die campus alles kan vinden. Wij dragen ons steentje bij met just-in-time leveringen van verpakkingen. In de cloud zien wij wie wat wanneer nodig heeft. Hierdoor heeft de klant geen voorraad die in de weg staat en kunnen ze direct leveren wanneer hun product gereed is.”

“De markt verandert en wij veranderen mee”

Corné van de Voort

Bevestiging

Doordat deze awards worden uitgereikt aan bedrijven die door hun partners aangedragen zijn is de nominatie op zich al een enorme blijk van waardering. “Het betekent dat we op de juiste weg zijn”, gaat Corné verder. “Wanneer een klant een ingewikkeld vraagstuk heeft komt zijn of haar desbetreffende accountmanager graag langs om het probleem persoonlijk te bespreken. Wij hebben deze ontzorgende aanpak hoog in het vaandel. We merken dat dit ook gewaardeerd wordt. Daardoor is deze nominatie voor ons een teken dat we de juiste weg zijn ingeslagen. Het is een schouderklopje dat ons weer nieuwe moed geeft om zo door te gaan.”

Corné heeft zelf ook wel eens klanten genomineerd voor een DISCA. “Je kijkt dan naar mooie projecten die je samen hebt gedaan met je klanten. De gunfactor speelt dan zeker een rol”, aldus Van de Voort. De uiteindelijke winnaars van de verschillende DISCA-categorieën worden op 21 november bekendgemaakt.


Keep up to date with our developments

Subscribe to our newsletter for updates or check out our social media channels.

    How can we help you?

    Whatever your packaging challenge is, The Packaging People of Faes are here to help. Do you have a question or comment about packaging, our services or packaging management? Fill out the contact form and one of our packaging experts will get back to you quickly!

      Mandy van Alebeek
      Relations manager