Bas Sallaerts

Bas Sallaerts – nieuwe medewerker verkoop binnendienst

“Na mijn mts-opleiding bouwkunde ben ik aan de slag gegaan als bouwkundig tekenaar. Daarna ben ik bij Profel kozijnen aan de slag gegaan op de binnendienst. Ik vond het fijn om contact te hebben met klanten en te zorgen dat hun wensen optimaal ingevuld werden.”

“Op een gegeven moment voelde ik dat ik toe was aan een nieuwe stap. Ik kwam een advertentie tegen van Faes en was direct geïnteresseerd. De producten spreken me namelijk enorm aan. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen.”

“Het leuke aan werken op de binnendienst vind ik dat ik veel klantcontact heb maar toch werk vanuit een vaste plek."

Bas Sallaerts

“Vanaf kantoor begeleid ik de klant door het gehele proces: van het verwerken van hun aanvraag, zorgen dat het in productie gaat, tot aan de eindlevering. Ik denk dat ik mijn technische achtergrond en mijn ervaring op een soortgelijke binnendienst-functie hier kan inzetten om de wens van een klant zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar een efficiënt productieproces.”

“Wat ik fijn vind aan werken bij Faes is dat het een groeiend bedrijf is met een hoge mate van structuur. Alle informatie die je nodig hebt is terug te vinden. Ook toen ik hier begon werd ik goed geholpen met allerlei producttrainingen en mini-cursussen. Ik werd niet meteen in het diepe gegooid; ik krijg de tijd mijzelf bekend te maken met onze producten, het softwareprogramma en de gang van zaken.”

Westerhovenaar Bas Sallaerts woont sinds 2007 samen met zijn vrouw Claudia in Bergeijk. Ze hebben twee zonen: Daan (13) en Bram (11). Per 1 januari is Bas in dienst bij Faes als medewerker binnendienst.

Bas Sallaerts

Keep up to date with our developments

Subscribe to our newsletter for updates or check out our social media channels.

    How can we help you?

    Whatever your packaging challenge is, The Packaging People of Faes are here to help. Do you have a question or comment about packaging, our services or packaging management? Fill out the contact form and one of our packaging experts will get back to you quickly!

      Mandy van Alebeek
      Relations manager