fourth party packaging
Podcast

In deze eerste podcast vertelt Johan Faes wat verpakkingsmanagement is. In onze dagelijkse contacten merken we dat veel bedrijven niet eens in de gaten hebben dat er veel te optimaliseren valt als het gaat om verpakken en verzenden. Gebrek aan sturing van verpakkingsprocessen leidt tot ontevreden klanten, margeverlies en een hoge milieubelasting.

In de tweede podcast gaan we verder in op het onderwerp 4PP. 4PP komt voor uit de visie van Johan dat je net als het uitbesteden van je transport, ook je verpakkingen kunt uitbesteden. Integraal verpakkingsmanagement op basis van Fourth Party Packaging (4PP) verbetert het rendement van uw supply chain operatie.

The Packaging People van Faes nemen alle werkzaamheden rondom verpakkingen uit handen. We zorgen ervoor dat de verpakkingen op het juiste moment op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Maar het kan ook zover gaan tot het bestellen van de verpakkingen bij de betreffende leverancier.  Wij helpen uw supply chain optimaal in te richten en zorgen samen met u voor controle over verpakken, beladen en verzenden. Met 4PP bieden wij u een combinatie van tools, scans en expertise waardoor u de supply chain kunt optimaliseren.

Keep up to date with our developments

Subscribe to our newsletter for updates or check out our social media channels.

    Jeroen Huuskes
    Commercial Director